Дизайнери Дольче і Габбана ліквідують бренд D&G

Дизайнери Дольче і Габбана ліквідують бренд D&G
АР

За даними видання, закриття D&G російськіпартнери цієї марки обговорюють з весни. Офіційно модельєри підтвердили цюінформацію вчора, повідомивши, що "з наступних сезонів D&G станечастиною Dolce&Gabbana".

В італійському офісі модного будинкурозповіли, що на Тижні моди у Мілані показуються останні колекції D&G(осінь-зима і весна-літо), від подальших коментарів представники компаніївідмовилися.

Заснований в 1985 році Dolce&Gabbanaзапустив другу лінію - D&G - в 1994-му. Речі з цієї колекції більшемолодіжні та демократичні: за оцінкою Esper Group, вони дешевші від люксовоїлінії в середньому на 10-15%. За даними сайту Dolce&Gabbana, одна річ у магазинікоштує від трьохсот до кількох тисяч євро.

У 2010 році модний дім Dolce & Gabbanaволодів 113 магазинами по всьому світу. Згідно з опитуваннями Esper Group,проведеним в серпні 2011 року в 50 великих містах Росії, Dolce & Gabbanaвиявився найпопулярнішим люксовим брендом в країні: пізнаваність марки склала88% у вибірці споживачів від 18 до 55 років з доходами від нижче середнього допреміум.

Видання зазначає, що в квітні 2011 рокуГаббана в інтерв'ю Ведомостям визнавав, що російський ринок для його компанії"безумовно, один з кращих". "Росіяни дуже добре купують Dolce& Gabbana по всьому світу. Але ваш ринок для нас важливий не тільки черезобсяги продажів, але особливо тому, що рідко де ще знайдеш таких відданихспоживачів - вони так люблять наш бренд ... Люди з вашої країни першими прийшлидо нас, ставши шанувальниками нашої марки ", - говорив він.

У Esper Group з'ясували, що в середньому посвіту на Dolce&Gabbana припадає близько 55% продажів дизайнерів, на D&G- близько 45%. Але в Росії пропорція зрушувалася у бік D&G - 65% проти 35%.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK