Путін запропонував списати 36 мільйонам росіян помилкові податкові борги

Путін запропонував списати 36 мільйонам росіян помилкові податкові борги
Путин

"Пропоную Мінфіну і Федеральній податковій службі, прошунаших депутатів Держдуми підтримати, внести пропозиції щодо змінизаконодавства, щоб можна було списувати помилкові борги громадян з податків,які виникли до 1 січня 2009 року", - сказав Путін на з'їзді Єдиної Росії.

Він додав, що це має робитися "без судових процедур, успрощеному порядку".

За його словами, громадянам нараховано податкову заборгованість внаслідок помилок у обчисленні в розмірі 30 млрд рублів. Кількість мимовільних боржників становить 36мільйонів чоловік.

Путін також заявив, що оподаткування багатих маєбути вищим за рахунокподатків на споживання, нерухомість та майно. "Податки для людей з великимдостатком, для багатих - а таких у нас стає все більше і більше - податки длятаких людей мають бути вищі, ніж для середнього класу,основної маси громадян і, насамперед, за рахунок податків на споживання,нерухомість та майно", - сказав він.

Нині в Росії діє плоска шкала оподаткування фізичних осіб,ставка не залежить від рівня доходу і становить 13%.

Путін зазначив, що ключовою рушійною силою розвитку в РФповинен стати російський бізнес, і всі законопроекти, що зачіпають йогоінтереси, будуть обговорюватися з підприємцями.

"Переконаний: ключовою рушійною силою проектів розвиткуповинен стати саме російський бізнес і, насамперед, те покоління підприємців,яке все впевненіше заявляє про себе, створює конкурентні виробництва,впроваджує інновації, стає лідером і на російському, і на світовомуринках", - сказав Путін на з'їзді партії Єдина Росія.

За його словами, керівництво країни має намір і даліпокращувати діловий клімат, забезпечувати справедливі правила конкуренції,стабільність і передбачуваність економічної політики.

"У зв'язку зцим я хочу сказати, що всі законопроекти, які зачіпають інтереси бізнесу, будуть обговорюватисяз підприємницькою спільнотою, аби виключити можливість появибудь-яких нових бар'єрів іперешкод для ділової ініціативи", - сказав Путін.

За його словами, в Росії мають діяти найпередовіші технологічні регламенти, і найкоротшим повинен бути шлях від проекту до новогобудівництва, відкриття нового заводу, фабрики, цеху.

Нагадаємо, сьогодні Дмитро Медведєв запропонував нинішньомупрем'єр-міністрові Володимиру Путіну балотуватися в президенти і заявив, що сампіде працювати в уряд.

"З урахуванням пропозиції очолити список партії,зайнятися партійною роботою і при вдалому виступі на виборах, моєї готовностізайнятися практичною роботою в уряді, я вважаю, що було б правильним, аби з'їзд підтримав кандидатуру голови партії Володимира Путіна напосаду президента країни", - сказав Медведєв , виступаючи на з'їзді ЄдиноїРосії.

Учасники з'їзду зустріли пропозицію президента РФ овацією.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK