На Корреспондент.net триває конкурс блогів Досвід українського бізнесу: правила успішного старту

На Корреспондент.net триває конкурс блогів Досвід українського бізнесу: правила успішного старту
Reuters

З 20 вересня по 20 жовтня всі зареєстровані користувачіКорреспондент.net можуть поділитися своїми правилами успішного стартапу вУкраїні у роздiлi Блоги. Для цього необхідно зробити запис і вибрати темуПравила успішного стартапу.

За умовами конкурсу один учасник може зробити тільки одинзапис у свій блог на задану тему. Розмір тексту - довільний. Троє переможців,які будуть обрані експертною комісією Корреспондент.net, отримають запрошенняна всі заходи Міжнародної конференції IDCEE 2011. Результати конкурсу будутьоголошені на сторінці конкурсу 22 жовтня.

Міжнародна конференція IDCEE 2011, головнимінтернет-партнером якої виступає Корреспондент.biz, відбудеться у ВЦ АККОІнтернешнл. Очікується, що конференцію відвідає понад 2000 учасників з країнЦентральної та Східної Європи, а також із Західної Європи, США і Канади.

Метою IDCEE 2011 є об'єднання ідей і знань провіднихекспертів і стартапів з експертизою і можливостями венчурних інвесторів ібізнес-ангелів, а також організація доповідей, панельних дискусій, конкурсустартапів, зустрічей з експертами світового масштабу.

Конференція не має аналогів в Україні і стала обов'язковоюдля відвідування щорічною подією, цікавою для лідерів та інноваторів в сферіінтернет-технологій у всій Центральній та Східній Європі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK