Сьогодні в Києві відбудеться відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу

Сьогодні в Києві відбудеться відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу і 19-го форуму головних редакторів у Міжнародному центрі культури та мистецтв (Жовтневий палац) у Києві, повідомив прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров.
Сьогодні в Києві відбудеться відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу
wan-ifra.org

"Традиційно, Всесвітній газетнийконгрес відвідують більш ніж 500 топ-менеджерів провідних медіакомпаній світу,а також головні редактори видань. В роботі 64-го конгресу візьмуть участьблизько 700 учасників та понад 30 доповідачів з 89 країн світу", -розповів він.

Дікусаров також повідомив, щосеред представників видань до Києва приїдуть представники американських виданьNew-York Times, The Wall Street Journal, британських The Times, The Guardian,канадської Toronto Star.

Крім того, він повідомив про те,що за своїм рівнем даний захід можна порівняти з проведенням Євро-2012, але вмедіасфері. Прес-секретар МЗС нагадав, що на просторах СНД подібний західпроводиться вдруге - в 2006 році Всесвітній газетний конгрес відбувся у Москві.

Чиновник також розповів про те,що відкриття конгресу і форуму відбудеться в Міжнародному центрі культури та мистецтв,а вручення нагороди Золоте перо свободи, сесії 4 та 5 вересня проводитимуться вУкраїнському домі (Київ).

***

Організатором Всесвітньогогазетного конгресу і Всесвітнього форуму редакторів є Всесвітня асоціаціявидавців газет і новин (WAN-IFRA). Вона об'єднує понад 18000 видань, 15000інформаційних інтернет-сайтів і понад 3000 видавничих компаній в більш ніж 120країнах світу на п'яти континентах. У первісному вигляді асоціація, щопредставляє інтереси друкованих ЗМІ, була створена в 1948 році.

WAN-IFRA є офіційнимконсультантом у сфері друкованих ЗМІ при ЮНЕСКО, ООН та Раді Європи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK