Новий сезон Великої різниці стартує із січня без Урганта

Нове гумористичне шоу - півторагодинний розважальний телеканал Велика різниця - стартує на Першому каналі наприкінці січня 2013 року.
Новий сезон Великої різниці стартує із січня без Урганта
mediananny.com

Про це повідомили в прес-службіпродюсерської компанії Середа - виробника прем'єрного проекту. Починаючи знового сезону, програма перетвориться в півторагодинний розважальний канал.

Раніше хронометраж Великоїрізниці становив близько 50 хвилин. Як повідомляється в прес-релізі Середи, врамках цього каналу "глядач зможе побачити в несподіваному форматі іоригінальній гумористичній подачі все те, що він міг би побачити на звичайномутелеканалі: передачі про музику, політику, кримінал".

У нову Велику різницю увійдуть своїновинні випуски, дитяча передача, програма про ремонт. У кожної з програмбудуть свої ведучі, серед них - Нонна Гришаєва, Олександр Олешко, АндрійГайдулян і Олена Борщова.

Велика різниця виходить на екранивже п'ять років. Програма є набором скетчів і пародій на телевізійні передачі,фільми і знаменитих людей. До осені 2012 року Олександр Цекало, який також єпродюсером шоу, вів Велику різницю з Іваном Ургантом.

У жовтні Ургант заявив, що залишаєпередачу, щоб займатися іншими проектами. Навесні цього року ведучий запустивна Першому каналі щоденне шоу Вечірній Ургант. Після відходу Урганта сталовідомо, що зйомки Великої різниці припинені, про подальшу долю програми довгийчас не повідомлялося.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK