В Україні заборонили рекламу нотаріусів

В Україні нотаріусам відтепер забороняється індивідуальна реклама в мас-медіа, включаючи мережу. Винятком стануть дані про місцезнаходження і графік роботи нотаріальної контори.
В Україні заборонили рекламу нотаріусів
АР

Такий наказ Мін'юсту України № 431/5 від 14 березня, якимсхвалено Правила професійної етики нотаріусів України, опублікований в четвер.

За новими нормами регламентується поведінка юриста впозаслужбовий час. Згідно з правилами, дії, імідж та поведінка нотаріусаповинні бути узгоджені з нормами суспільної моралі та професійними етичнимистандартами.

Так, схвалені юридичним відомством правила забороняютьнотаріусам під час виконання професійних обов'язків: спілкуватися з особами, щозвернулися за вчиненням нотаріальної дії, через помічника або іншого працівниканотаріальної контори; передавати функції нотаріуса, в тому числі технічні(підготовка проектів нотаріальних документів, створення оригіналів і копій,ксерокопіювання, ведення журналів і реєстрів, отримання відомостей зелектронних реєстрів та внесення відомостей до них), іншим особам, окрім працівниківнотаріальної контори.

Більше того, за нормами нотаріусу забороняють "прийматив стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, у неділовому одязі,курити під час прийому, або іншим чином проявляти неповагу до особи, гідності іправ відвідувачів, а також звертатися до них з пропозиціями образливого,аморального характеру або вчиняти інші негідні дії щодо осіб, з якими нотаріусвзаємодіє в процесі своєї професійної діяльності".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK