Що буде з курсом долара найближчим часом?

Що буде з курсом долара найближчим часом?
radikal.ru

"Головною подією стане виділення чергового траншу кредиту Міжнародного валютного фонду. Якщо щодо цього приймуть позитивне рішення, то напруга на валютному ринку дещо спаде", - зазначив в інтерв’ю ДС директор казначейства банку Хрещатик Олексій Козирев.

"Пропозиція долара на міжбанку може зрости завдяки підприємствам металургійної і хімічної промисловості: ті досі не продавали експортну валюту, яку вони мають, очікуючи на оголошення нової ціни на газ, за постачання якого на свої підприємства їм необхідно розрахуватися до кінця січня, і на цьому тижні нарешті викинуть на торги експортну ВКВ, аби обзавестися гривнею", - заявив газеті керівник групи казначейства Кредит Європа Банку Станіслав Верхградський.

Ще одним джерелом валюти найближчим часом стане, за його словами, російський Внешэкономбанк, від якого зараз чекають капіталізації купленого Промінвестбанку (аби збільшити капітал ПІБу, Внешэкономбанк продаватиме завезений до країни долар).

Ділова столиця повідомляє, що згідно з оптимістичними прогнозами протягом найближчого тижня безготівковий курс коливатиметься у межах 7,6-8 грн. за долар, песимістичними - 8,5-9 грн. за долар.

Відповідно змінюватимуться і готівкові котирування: вони можуть вагатися в широкому коридорі - 8-9,2 грн. за одиницю американської валюти.

Як повідомлялося, сьогодні, 27 січня, торги на міжбанківському валютному ринку завершилися у діапазоні 8,03-8,055 грн. за долар.

За матеріалами: Ділова столиця


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK