Огляд ринків: США пережили найгірший місяць в історії

Огляд ринків: США пережили найгірший місяць в історії
newizv.ru

Так, у п'ятницю фондові індекси також знизилися - на 1,8-2,3% - на тлі даних про зниження ВВП США в четвертому кварталі минулого року на 3,8% у річному вирахуванні, що є максимальним падінням з 1982 року, а також з-за розчарований інвесторів корпоративної звітності.

Прибуток 208 компаній, акції яких входять у розрахунок S & P 500, відзвітував за минулий квартал після 12 січня, скоротилася в середньому на 38%, повідомляє Інтерфакс із посиланням на агентство Bloomberg.

Виробник споживчих товарів Procter & Gamble Co. в жовтні-грудні знизив виручку більше, ніж очікували аналітики, а також погіршив прогноз річного прибутку. Ціна акцій компанії впала у п'ятницю на 6,4%.

"Дані Procter розчарували. Прогноз був слабкий. Ми бачимо таку ж ситуацію в багатьох компаніях, оскільки у керівників немає впевненості в будь-які прогнози щодо своїх бізнес-моделей. Вони не бачать хоча б якогось поліпшення",

Варто відзначити, що торги на американському ринку в п'ятницю відкрилися зростанням після опублікування даних про зміну ВВП США, оскільки результат виявився значно кращий за середній прогноз аналітиків, які очікували падіння на 5,5%. Однак потім на ринку сформувалася тенденція до зниження.

"Це все одно дуже поганий звіт. Якщо б не сталося такого серйозного падіння цін, ми побачили б ще більш погані дані", - відзначає головний ринковий аналітик LPL Financial Джеффрі Кляйнтоп.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK