Кіоски з пресою в київському метро можуть прибрати 1 жовтня

Кіоски з пресою в київському метро можуть прибрати 1 жовтня
Фото газети Сегодня

Як пише газета Сегодня, розповсюджувачі пресикажуть, що їм повідомили: договори на торгівлю дійсні лише до початкунаступного місяця.

"В метро нам сказали, що підставою дляцього є розпорядження голови КМДА Олександра Попова, яким відмінено дію порядкурозміщення пересувних об'єктів торгівлі в метро", - сказав газеті один ізпродавців.

"Мабуть, їм треба вигнати пресу, щобвзяти інших, більш платоспроможних орендарів. Тільки за один день простою ми отримуємозбитки на кілька тисяч гривень. Багато хто тепер просто перестане читатигазети, якщо доведеться по них іти кілька кілометрів", - кажуть торговціпресою.

У самому метро ситуацію не коментують. Учоравсі, до кого ми додзвонилися, включаючи начальника метро, ​​під різнимиприводами не захотіли обговорювати тему. У мерії також не коментують ситуацію.Голова КМДА Олександр Попов сказав: "Будемо розбиратися, нехвилюйтеся".

Джерело в мерії сказало Сегодня, що насправдіКМДА хоче розібратися з торгівлею в метро - встановити новий тариф за місце упідземці, а гроші від цього направити в бюджет.

"Така ситуація із пресою в метро склаласячерез недопрацювання в регуляторних актах, за зміни до яких ми голосували 13вересня, але ситуацію виправимо. Газети однозначно будуть у метро, ​​нанаступній сесії ми приймемо окреме рішення. З цього приводу ми завтра (сьогодні- ред.) зустрічаємося із представниками всіх провідних ЗМІ на фракції, щобобговорити пропозиції ", - говорить голова фракції ПР у Київраді ОлексійОмельяненко.

Як повідомлялося, у липні влада Києва плануєдемонтувати кіоски на вулиці Грушевського, Інститутській, Прорізній,Пушкінській, Червоноармійській, Саксаганського та бульварі Лесі Українки, білястанції метро Олімпійська та на Європейській площі.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK