Біля мосту Патона у Києві почали будувати нову розв'язку

Біля мосту Патона у Києві почали будувати нову розв'язку
фото Таїсії Стеценко, Корреспондент.net
Як пише газета Сегодня, розв'язку обіцяють запустити до Дня Києва в 2012 році.

"Почалися підготовчі будівельні роботи. Попередньо через місяць приступимо до більш масштабних робіт", - розповів виданню заступник голови Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва Микола Васильцов.

Зараз готують тимчасові схеми об'їзду. Вже один готовий - від Набережного шосе в бік бульвару Дружби Народів. Протягом двох тижнів будівельники хочуть закінчити всі об'їзди.

Васильцов запевняє, що під час робіт водії відчуватимуть мінімальні незручності.

"Тимчасові об'їзди будуть широкими, як і зараз, на три смуги", - сказав Васильцов.

Однак, як зазначає видання, тролейбус № 43, який курсує від Ленінградської площі до станції метро Либідська, швидше за все, тимчасово не ходитиме.

Для машин, які їздять від моста Патона в бік бульвару Дружби Народів, через будівництво тунелів для машин зроблять бічні об'їзди, що сповільнить рух. В такому випадку краще буде скористатися новим Дарницьким мостом. А жителям Березняків та Русанівки доведеться їхати через Південний міст або ж міст Метро.

Біля мосту Патона зроблять розв'язку-турбіну, яка дозволить не перетинатися транспортним потокам, а значить і не створювати пробки.

"Усі маневри відбуваються на кільці, немає вклинювання потоків в інші, як зараз. Через Набережне і Наддніпрянське шосе ми будуємо шляхопроводи. А під насипом під мостом Патона і бул. Дружби Народів робимо тунелі. І це все з'єднається в кільці. А всередині кільця ми ще робимо так звані турбіни для лівих поворотів. Для тих, хто їде, припустимо, з боку Набережного шосе і збирається повернути праворуч до бульвару Дружби Народів, потрібно звернути в окремий перший правий поворот. Кому треба їхати на міст Патона, той їде на другий правий поворот і виїжджає на кільце ", - розповів проектант Рашид Халілов.

Одночасно почалася підготовка до зведення естакади на перетині Набережного шосе і Дніпровського узвозу. Цей шляхопровід потрібен, щоб не перетиналися потоки з цих двох вулиць. Машинам, що рухаються з боку моста Патона, радять діставатися до центру через вулицю Мазепи або Старонаводницькою.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK