Газета Сегодня: Черновецький таємно подав на розлучення

Газета Сегодня: Черновецький таємно подав на розлучення
Фото газети Сегодня

"Я абсолютно випадково дізналася, що менезапрошують досуду 28 вересня.І виявляється, що його заява знаходиться із 25 серпня. Хоча моя секретар кожного дня ходила до суду ідізнавалася, чи є такий позов. Думаю, що він навмисне зробив саме так, вінхотів розлучитися зі мною, щоб я не знала. А потім мені довелося б усе життя зним судитися", - сказала Айвазова.

За її словами, сьогодні її секретар подастьзаяву про перенесення засідання на інший час, оскільки Айвазова не можез'явитися до суду 28 вересня через недавно перенесену операцію. Як пишевидання, Айвазова одночасно пред'явить Черновецькому майнові претензії.

Айвазова: Я абсолютно випадково дізналася, що мене запрошують до суду 28 вересня

"Звернуся у відомі адвокатські контори,найімовірніше, до Андрія Портнова. Моя мета - щоб спільне майно було розділенепо-чесному, оскільки там є мій значний внесок", - заявила виданню дружинаЧерновецького.

Нагадаємо, що мер Києва Леонід Черновецький вексклюзивному коментарі інтернет-виданню ForUm зробив заяву, у якій проливсвітло на свої стосунки з Оленою Савчук, яку ЗМІ ось уже кілька тижнівназивають коханкою мера, а також розповів про свої стосунки із дружиною АліноюАйвазовою.

Як повідомлялося, газета Сегодня опублікувалаінтерв'ю із дружиною Черновецького Аліною Айвазовою, у якому та, зокрема,сказала, що причиною подачі позову про розірвання шлюбу стало бажання підвищитирейтинг чоловіка. Водночас, за її словами, заява про розлучення була такожпов'язана з тим, що їй стало відомо про зв'язок чоловіка з іншою жінкою.

15 серпня, стало відомо про те, що дружинаЧерновецького Аліна Айвазова подала на розлучення. 19 серпня Айвазоваповідомила газеті Сегодня про рішення найближчим часом забрати із суду заявупро розлучення з Леонідом Черновецьким.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK