У Києві пройде ярмарок органічних продуктів

У Києві пройде ярмарок органічних продуктів
АР

Кияни отримають можливість придбати справжнісертифіковані продукти українського походження.

Органічні продукти не містять залишківпестицидів, мінеральних добрив, ГМО, консервантів і барвників. Їх збираютьповністю дозрілими, це покращує смак, текстуру і аромат продуктів.

"Достатньо з'їсти невелику кількість такиховочів, круп, фруктів чи м'яса для того, щоб отримати добову норму поживнихречовин. Тварини в органічних господарствах утримуються вільно, мають достатньомісця для вигулу і споживають виключно органічні корми. Крім того, їх негодують антибіотиками. Кожен вид продукції буде мати спеціальний сертифікат, щозасвідчує статус продукції і означає, що господарство ретельно виконало всіумови стандартів і успішно пройшло процес сертифікації ", - йдеться вповідомленні.

Ярмарок буде проходити у Києві вдруге. Вінпокликаний привернути увагу людей до важливості здорового харчування, вчитьвідповідально ставитися до вибору продуктів, враховуючи їх безпеку і цінність успоживанні.

Для дітей на ярмарку діятиме майданчик зтанцями, іграми, конкурсами та майстер-класами з гончарства, ліплення пташок зтіста і розфарбовування еко-сумок. Гості ярмарку зможуть на місці покуштуватиорганічної каші і потанцювати.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK