Актор із Бетмена представив у Берліні свій режисерський "порно"-дебют

8 лютого, на Берлінському кінофестивалі, американський актор Джозеф Гордон-Левітт, відомий за фільмами 500 днів літа і Темний лицар: Повернення легенди, представив свій режисерський дебют - комедію Пристрасті Дон Жуана (Don Jons addiction).
Актор із Бетмена представив у Берліні свій режисерський "порно"-дебют
cinemaview.sk

Головний герой фільму - хлопець на ім'я Джон (Джозеф Гордон-Левітт) працює барменом, навчається в інституті, ходить до спортзалу, вечорами спокушає дівчат у місцевому нічному клубі, щонеділі ходить до церкви і вечеряє з родиною.

Згідно зі сценарієм, його єдина пристрасть - захоплення порносайтами. Він днями і ночами безперервно дивиться порно в інтернеті, поки раптом не зустрічає у барі дівчину (Скарлетт Йоханнсон), яка, як йому здається, на перший погляд здатна змінити його життя і побороти захоплення порновідео.

"Це історія - стосунки між хлопцем, який любить порно, і дівчиною, яка любить романтичний Голлівуд", - розповів журналістам Гордон-Левітт.

Як ілюстрації романтичного Голлівуду в фільмі є шматок з вигаданої комедії, де герої у виконанні Енн Хетеуей і Ченінга Татума "зустрічаються, закохуються і одружуються". З сеансу цього фільму і закручуються у картині Гордона-Левітта стосунки між Джоном і героїнею Йоханнсон.

Для свого режисерського дебюту актор, за його словами, черпав натхнення з навколишнього суспільства і взагалі хотів розповісти відразу про декілька проблем сучасного світу.

"Захоплення порно - це лише одна з частин. Цей фільм і про Голлівуд, і про жіночі журнали, і про вплив медіа на сучасне життя. Мій герой дивиться порно в інтернеті, його батько - постійно переключає телеканали, героїня Скарлетт марить голлівудськими стандартами", - розповів Гордон-Левітт.

Як повідомляється, окрім Скарлетт Йохансон ще одну жіночу роль виконала Джуліана Мур.

Нагадаємо, міжнародний Берлінський кінофестиваль, який є одним з трьох найпрестижніших світових кінооглядів, який у четвер увечері відкрився у палаці Berlinale Palast фільмом Великий майстер гонконгівського режисера Вонга Кар Вая.

 

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK