Нестримний. Брюс Вілліс пішов з проекту Сталлоне через гроші

Брюс Вілліс вибув з проекту Сильвестра Сталлоне Нестримні 3, оскільки його не влаштував запропонований гонорар. Актор вимагав зайвий мільйон за свою роботу, пише The Hollywood Reporter.
Нестримний. Брюс Вілліс пішов з проекту Сталлоне через гроші
Reuters

Віллісуповинні були заплатити три мільйони доларів за чотири знімальні дні в Болгарії, однак він сказав, щовийде з проекту, якщо не отримає чотири мільйони - по мільйону за кожен день.

Віллс і Сталлоне не змогли домовитися, і 6 серпнястало відомо, що Брюс Вілліс не гратиме у фільмі.

Сильвестр Сталлоне, який не тільки є виконавцемголовної ролі у стрічці, а й сценаристом, написав про відхід Вілліса у своємутвітері, і додав: "Жадібний і лінивий - правильна формула кар'єрногопровалу". Представники Брюса Вілліса відмовилися від коментарів.

Також Сталлоне оголосив, що до проекту Нестримних 3приєднається актор Харрісон Форд. Крім того, в бойовику, прем'єра якогозапланована на 2014 рік, знімуться Арнольд Шварценеггер, Дольф Лундгрен,Джейсон Стетхем, Джекі Чан, Ніколас Кейдж, Мел Гібсон, Міккі Рурк та інші.

Режисером фільму Сталлоне обрав австралійця Патріка Х'юза, відомогоза фільмом Червоний пагорб. Бюджет третього фільму перевищує $90 мільйонівдоларів.

Перші Нестримні, яких зняв сам Сталлоне, вийшов наекрани в 2010 році. Фільм виявився дуже успішним: стрічка заробила в прокатібільше $274 мільйонів при бюджеті у$80мільйонів.

Другий бойовик із серії був випущений у 2012 році - ця стрічка зібрала впрокаті $300 мільйонів. У ній знялися Вілліс, Шварценеггер, Жан-Клод Ван Дамм іЧак Норріс.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK