Кустуриця екранізує історію легендарного революціонера Панчо Вілье

Кустуриця екранізує історію легендарного революціонера Панчо Вілье
segodnya.ua

"Постать Панчо Вілье захоплювала мене ще зі студентських років, коли я дивився багато фільмів про мексиканських революціонерів", - відзначив 54-річний Кустуриця.

Сценарій під назвою Сім друзів Панчо Вілье і шестипала жінка (Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers) пише Гордан Міхіч, який працював з Кустурицею над відомими фільмами Чорна кішка, білий кіт і Час циган.

Зйомки почнуться в кінці цього або на початку наступного року і пройдуть у Мексиці, Іспанії та Сербії. Кустуриця не назвав бюджет фільму, зазначивши, що він буде "максимально низьким", повідомили сербські електронні ЗМІ.

На головну роль розглядається кандидатура іспанського актора Хавьеара Бардема, який у 2008 році отримав премію Оскар за роль у фільмі Людям похилого віку тут не місце.

"Сподіваюся, що у мене буде можливість поговорити з ним, але його участь у фільмі ще не підтверджена", - сказав Кустуриця.

Як повідомлялося раніше, Емір Кустуриця також планує зняти фільм про Осетію. Останнім на сьогоднішній день фільмом Кустуриці є документальна кінострічка Марадона очима Кустуриці (Maradona by Kusturica) про життя знаменитого футболіста Дієго Марадона.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK