Український піаніст виступить з оркестром Московської філармонії

Український піаніст виступить з оркестром Московської філармонії
afisha.ru

"Ми давно мріяли, щоб Гаврилюк виступив у нас, але з його гастрольним графіком було дуже складно це влаштувати. Нарешті, цей приголомшливий молодий піаніст виступить разом з нашим оркестром", - сказала представниця прес-служби філармонії.

Вона зазначила, 24-річний український піаніст продовжує традиції російської класичної школи.
 
У програмі концерту прозвучать Увертюра до опери Летючий голландець Вагнера, Концерт для фортепіано з оркестром Гріга та Друга симфонія Чайковського.

Уродженця Харкова, лауреата багатьох міжнародних конкурсів Гаврилюка у 2003 році японська преса назвала "найкращим шістнадцятирічний піаністом кінця ХХ століття".

Концерт за участю українського піаніста відбудеться в рамках святкування 10-річчя співпраці між академічним симфонічним оркестром Московської філармонії і диригентом Юрієм Симоновим. В цикл під назвою 10 років разом маестро Симонов і оркестр запрошують різних відомих виконавців.

Тільки цього сезону в афіші оркестру Московської філармонії - виступи з музикантами Денисом Мацуєвим та Віктором Третьяковим, Миколою Луганським та Олександром Князєвим, з диригентами Олександром Дмитрієвим і Давидом Герінгасом, Дмитром Васильєвим, Фабіо Мастранжело та іншими.

Перше 10-річчя спільної роботи оркестру Московської філармонії і диригента Юрія Симонова пройшло з численними російськими та закордонними турне: колектив з великим успіхом гастролював у США, Великобританії, Франції, Іспанії, Німеччини, Японії, Словенії та Хорватії. Щорічно з 2001 року філармонічний оркестр бере участь у телевізійних шоу і новорічних концертах у Японії.

Вперше після багаторічної перерви в 2007 році філармонічний оркестр почав гастролювати містами Росії, наприклад, з піаністом Денисом Мацуєвим він виступив у багатьох містах Поволжя та Сибіру, а також у Сочі.

Симонова за підсумками сезону 2005/2006 газета Музичний огляд назвала "диригентом року" і нагородила почесним дипломом. Оркестр Московської філармонії в січні 2007 року здобув грант уряду РФ.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK