Зірка Мільйонера з трущоб зіграє у справжньому шоу мільйонерів

Зірка Мільйонера з трущоб зіграє у справжньому шоу мільйонерів
kinopoisk.ru

18-річний Індієць Патель, який мешкає в Лондоні, з'явиться в шоу Хто хоче стати мільйонером? разом з режисером гучного фільму Денні Бойлем. Телепрограма транслюватиметься по каналу ITV 1, а її переможці отримають 1 млн. фунтів стерлінгів (близько $ 1,5 млн.).

Отримані гроші будуть спрямовані в благодійний фонд Railway Children, який надає допомогу дітям по всьому світу, які змушені жити на вулиці.

У програмі може також взяти участь колега Пателя по фільму - 24-річна Фрейда Пінто, яка, як і в стрічці, внесе свій внесок, якщо гравець скористається підказкою Дзвінок другу, повідомляють британські ЗМІ.

"Ми отримали прохання від Railway Children зробити щось особливе, і ми думаємо, що це буде чудово. Як і всі наші зіркові гості, Денні та Дев будуть грати разом, однак результат буде залежати від їхніх особистих здібностей", - сказав представник компанії Celador, яка випускає програму Хто хоче стати мільйонером?.

Мільйонер з трущоб розповідає про долю 18-річного Джамала Маліка, який виріс в трущобах Мумбаї. За надзвичайним збігом обставин Джамал опиняється в кріслі гравця на телешоу "Хто хоче стати мільйонером?" і виграє.

Нагадаємо, знятий в Індії фільм британського режисера Денні Бойла Мільйонер з трущоб завоював вісім премій Оскар, зокрема, як Найкращий фільм року.

Як повідомлялося, в український прокат фільм Мільйонер з трущоб вийде 19 березня 2009 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK