Міністр культури Грузії: Росія чинила тиск на керівництво Євробачення

Міністр культури Грузії: Росія чинила тиск на керівництво Євробачення
eurovision.tv

"Переконаний, що керівництво Євробачення зазнало безпрецедентного тиску з боку Росії", - заявив Руруа в інтерв'ю телекомпанії Імеді.

За словами міністра, Росія могла чинити тиск на керівництво конкурсу, "використовуючи свої фінансові ресурси".

Нагадаємо, у вівторок, 10 березня, Контрольна група Євробачення не допустила до участі в конкурсі пісню від Грузії We don't wanna put in гурту Стефане і 3G. Музиканти до 16 березня могли змінити текст або замінити пісню.

У середу, 11 березня, Грузія оголосила про своє рішення не брати участі в Євробаченні-2009, фінал якого відбудеться 16 травня в Москві.

Водночас співачка Діана Гурцька, яка представляла Грузію на Євробаченні - 2008, вважає, що країна ще може взяти участь у конкурсі та надіслати більше гідних виконавців, незважаючи на свою офіційну відмову, спрямовану на адресу виконавчого директора пісенного конкурсу Свантеса Стокселіуса.

"Журі грузинського відбіркового конкурсу втягнуло країну в авантюру, однак країна має шанс до 16 березня подати на Євробачення-2009 інших, більш гідних виконавців, замість скандального гурту Стефане і 3G, - вважає Гурцька.

На думку співачки, організатор конкурсу, Громадський мовник, "має можливість одуматися і відправити замість скандалістів, які дискредитували себе, гідного представника".

"Тих, хто брав участь в національному відборі. Наприклад, Анрі Джохадзе або Бориса Бедія", - впевнена Гурцька.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK