Приходько: Я вражена звинуваченнями в націоналізмі

Приходько: Я вражена звинуваченнями в націоналізмі
Сайт Анастасії Приходько

"Якщо сказати, що я перебуваю в шоці, - навіть цього буде недостатньо. Я була готова до того, що будуть обговорювати мене і мою пісню, мої вокальні дані, мою зовнішність, в решті-решт. Я була готова аж ніяк не тільки до компліментів. Але те, що я зараз читаю в газетах та в інтернеті про себе, про свого брата - це вражає", - сказала Приходько.

"Як можна мене звинувачувати в фашизмі, коли мій дідусь, Михайло Микитович Приходько, воював у Великій Вітчизняній, нагороджений медаллю За взяття Берліна і розписався на стіні Рейхстагу? Як можна звинувачувати мене в антисемітизмі, коли моя найкраща подруга, з якою я товаришую вже 11 років, - єврейка? Як можна звинувачувати мене в націоналізмі, коли мій батько - росіянин, мама - українка, а прапрапрадідусь - японець? " - Каже співачка.

За її словами, в її роду "стільки намішано, що висловлюватися проти якогось народу - це означає образити і свою власну родину".

Разом з тим вона визнає, що дійсно на Фабрці некоректно висловилася на адресу своєї суперниці мулатки Корнелії Манго.

Однак вона підкреслила, що відразу пошкодувала про це: "Те, що було сказано, говорилося під впливом особистої образи. Ніякого расизму в моїй голові тоді не було, тільки емоції, з якими я не впоралася".

Приходько зазначила, що щаслива виграти російський відбірковий тур Євробачення.

"Я була щиро впевнена в тому, що рішення глядачів і журі - це свідчення близькості росіян та українців. Мабуть, комусь це дуже не сподобалося. Тільки так можна пояснити наклеп, який звалився на мене тепер", - сказала вона.

Скандальні висловлювання Приходько

Тим часом російські ЗМІ опублікували низку нібито расистських висловлювань Приходько. Так Комсомольская правда і Московский комсомолец наводять діалог між Приходько та співачкою Дакота на російській Фабриці зірок:

"Дакота:
- Ти мені відкрила своє справжнє обличчя за два дні до номінації. Якщо ти сама зауважила, то останні два дні до номінації ми з тобою так і не спілкувалися. Тому що я була в шоці.
Приходько:
- Через те, що я не люблю негрів, китайців? Так, не люблю.
Дакота:
- Тоді, вибач, навіщо ти прийшла на проект, де продюсер - грузин?
Приходько:
- Грузини, люба моя, вони білі. А це чорні, яких треба купувати".

Московский комсомолец повідомив також про нібито расистські висловлюваннях на адресу Корнелії Манго, а також про роздуми Приходько про історію фашизму:

"Взагалі-то Гітлер був у одному прав. Він боровся за арійську расу, за те, щоб у Німеччині жили німці. Я вважаю, що в Німеччині повинні жити німці, в Україні - кияни, в Африці - негри, в Ізраїлі - євреї" , - нібито сказала Приходько.

У свою чергу, брат Приходько Назар заперечує звинувачення в расизмі, а висловлювання сестри називає "жіночими кухонними розбірками":

"Настя дуже запальна людина. Це не було сказано на якомусь офіційному рівні. На мій погляд, це жіночі кухонні розбірки... Особиста образа Насті на конкретну людину. І справа не в кольорі шкіри".

Більш того, Назар Приходько подає в суд на Московский комсомолец за те, що автор статті Анастасія Приходько: Гітлер в одному був правий, "повідомляв неправдиві факти, які очорнюють мене і мою родину".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK