Дніпропетровський священик записав диск з ДДТ

Дніпропетровський священик записав диск з ДДТ
ru-news.ru

У диск гурту ДДТ Ныне отпущаеши...... увійшло 7 віршів священика з села Курилівка Петриківського району Євгена Максименка.

"Я познайомився з музикантами в минулому році під час туру на честь 1020-ліття Хрещення Русі, коли вів концерт у Дніпропетровську. Мій стиль спілкування з публікою так сподобався учасникам ДДТ, що мене взяли в тур. Я подарував їм збірник віршів, а вони , у свою чергу, запропонували покласти їх на музику і записати диск. Спочатку я відмовився, але розпочався справжній терор. Посипалися телефонні дзвінки з вмовляннями, і я погодився. На диску я в основному емоційно читаю вірші на православну тематику ", - сказав священнослужитель.

"На диску я в основному емоційно читаю вірші на православну тематику", - зазначив 48-річний Максименко.

Диск було записано на студії гурту Брати Карамазови. На даному етапі для випуску диска шукають спонсорів. Їхні імена обіцяють розмістити на обкладинці, а розповсюджувати диск планують безкоштовно.

Євген Максименко не виключає, що подібні проекти можуть вийти у нього й з іншими відомими рокерами, наприклад, з гуртом Алиса, адже її фронтмен - віруюча людина.

Дніпропетровський священик зізнався, що виріс на роцы. Слухає Deep Purple, Led Zeppelin, а в молодості грав на барабанах. Поп-музику Максименко не любить.

"Попса - вона і є попса! - Сказав священнослужитель. - Це музика для мажорів, що базуэться тільки на грошах. Там немає душі. Вона не змушує людей думати, а от російський рок - це сила. Ви тільки послухайте тексти ДДТ! Звичайно, колись раніше бабусі, які думали, що вони віруючі, вважали, що рок - це демонська музика, але ж колись і при вигляді паровозів деякі віруючі впадали в паніку, вважаючи, що це сам диявол їде. Я ж вважаю, що музику потрібно спрямовувати так, щоб вона приносила користь ".

Євген Максименко народився в Дніпро-Дзержинську. Закінчив Дніпропетровський держуніверситет, Харківську держакадемію міського господарства, Київський національний університет ім. Шевченка. З 1984 року - на керівних посадах у Дніпродзержинському міськвиконкомі, депутат міськради, начальник управління транспортного зв'язку міста, помічник народного депутата. У 2004-му - радник Віктора Януковича з релігії у виборчій кампанії. З 2006-го - клірик храму Різдва Христового в селі Курилівка Петриківського району.

За матеріалами: Комсомольская правда в Украине, Новый мост


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK