Пугачова розпочинає прощальний гастрольний тур

Пугачова розпочинає прощальний гастрольний тур
Reuters

Про це повідомила прес-аташе артистки.

Прес-аташе співачки розповіла, що програма цих виступів залишається загадкою.

"Що буде на цих концертах зовсім невідомо. У цьому і є загадка - тільки Алла Борисівна знає", - уточнила прес-аташе співачки.

Із моменту останньої сольної програми Пугачової Вибране, яку вона представила в кінці дев'яностих років, пройшло більше десяти років.

До своїх прощальних концертів примадонна приготувала нове шоу - Сни про кохання.

Прес-аташе зазначила, що "на ці концерти обов'язково прийдуть її друзі-артисти - усі обов'язково привітають Аллу Борисівну, але як це буде - тримається в таємниці.

Інша можливість побачити примадонну випаде в день її народження - 15 квітня в ДС Лужники.

У Лужниках, за словами Пугачової, зберуться її друзі і здійсняться її мрії, однією з яких є дует зі співачкою Софією Ротару.

Також, як вона зазначила, Геннадій Хазанов готує "неймовірний" сюрприз. Примадонна запросила навіть тих музикантів, які вже давно не живуть в Росії.

Художником-постановником виступів співачки традиційно виступив Борис Краснов.

Після концертів у Москві Алла Борисівна планує відправитися в гастрольний тур Від квітня до квітня Росією та СНД.

Нагадаємо, 5 березня у російському агентстві РІА Новини відбулася велика прес-конференція Алли Пугачової, під час якої зірка оголосила про відхід зі сцени.

Відповідаючи на питання протягом 2 годин, співачка розповіла про те, як їй живеться в кризу, як вона ставиться до Юлії Тимошенко і зізналася, чого вона боїться найбільше.

*******

Пугачова народилася в Москві 15 квітня 1949 року. Майбутня зірка закінчила диригентсько-хорове відділення Московського державного музичного училища імені Іпполітова-Іванова.

Перші гастролі співачки відбулися в Заполяр’ї і Тюмені в складі агітбригад радіостанції Юність в 1966-1967 роках. Популярність ж до неї прийшла через майже десятиліття - за виконання пісні Арлекіно вона отримала гран-прі на конкурсі Золотий Орфей.

Пугачова не тільки естрадна співачка, але і композитор - в 1978 році на екрани вийшов фільм Жінка, яка співає, для якого вона під псевдонімом Борис Горбонос написала музику.

Крім того, за роки творчої діяльності Пугачової випущено програми: Жінка, яка співає (1979 рік), Монологи співачки (1981), У нас в гостях Маестро за участю Раймонда Паулса, театралізовану виставу Прийшла і говорю (1984 рік) і сольну програму Співає Алла Пугачова (1993 рік).

З 1988 року почали відбуватися Різдвяні зустрічі за участю зірок вітчизняної естради, які здобули велику популярність у глядачів. Пугачова співпрацювала з багатьма відомими у світі музики вітчизняними та зарубіжними композиторами та виконавцями. Серед них - Олександр Зацепін, Раймонд Паулс, Ігор Ніколаєв, Юрій Чернавський, спільний концерт зі знаменитим французьким музикантом Джо Дассеном на відкритті готелю Космос у Москві.

У 2005 році співачка стала офіційною музою щорічного фестивалю Нова Хвиля в Юрмалі.

У цьому ж році Пугачова спільно з композитором Ігорем Крутим стала організатором фестивалю Пісня року, на якому в грудні 2008 року вона оголосила про проведення вперше за десять років сольних концертів у Москві.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK