Олександра Адабашьяна госпіталізували у вкрай важкому стані

Олександра Адабашьяна госпіталізували у вкрай важкому стані
molodist.com

Його госпіталізували у понеділок, 6 квітня, у зв'язку з гострим болем у грудях. Обстеження показало, що причиною різкого погіршення стану стала аневризма аорти, повідомляють Известия.

У ніч на середу, 8 квітня, кінематографісти зробили операцію на аорті. "Операція на аорті відбулася минулої вночі. Вдало", - повідомив РІА Новини виконавчий директор Фонду допомоги ветеранам кіно Угра. Територія любові Клим Лаврентьєв.

Також він додав, що операція була складна й тривала шість годин. За словами Лаврентьєва, зараз Адабашьян знаходиться в реанімації Російського наукового центру хірургії імені Петровського, в якому, власне, відбулася операція.

Він зазначив, що представники фонду контролюють ситуацію і зроблять для Адабашьяна все, що необхідно.

Олександр Адабашьян (1945) - кінодраматург, художник, режисер, актор, заслужений художник РСФСР. Як актор знявся у фільмах Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона: Собака Баскервілей (Беррімор), Майстер і Маргарита (Берліоз), Домовий та інших. В якості режисера зняв фільм Азазель. Працював сценаристом і художником у стрічках Свій серед чужих, чужий серед своїх, П'ять вечорів, Рідня та інших.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK