ЗМІ: Розлучення Гібсона може стати найдорожчим в історії Голівуду

ЗМІ: Розлучення Гібсона може стати найдорожчим в історії Голівуду
АР

Дружина актора Робін Гібсон може отримати, згідно із законами штату Каліфорнія, половину статку чоловіка, пише Daily Mail. Таким чином, розлучення подружжя Гібсонів може стати найдорожчим розлученням в історії.

Шанси Робін на отримання рекордних $ 450 млн. за розлучення збільшує ще й той факт, що її справою зайнялася знаменита адвокат Лаура Вассер, яка свого часу розлучала іншу зоряну пару - Брітні Спірс та Кевіна Федерлайна, а ще раніше - Анджеліну Джолі та її екс-чоловіка Біллі Боба Торнтона.

Нагадаємо, дружина Мела Гібсона подала заяву на розлучення в лос-анджелеський верховний суд, після 28 років сімейного життя. У подружжя семеро дітей: Ханна (28 років), близнюки Едвард і Крістіан (26 років), Віллі (24 роки), Луї (21 рік), Майло (19 років) і Томмі (9 років).

За інформацією західних таблоїдів, причина розлучення - захоплення актора 28-річною росіянкою Оксаною, з якою 53-річний Гібсон познайомився в серпні минулого року в Бостоні на зйомках свого нового фільму Край темряви (The Edge of Darkness).

Як розповідало тоді джерело зі знімальної групи, Оксана - співачка та музикант, і директор фільму найняв її, щоб написати музику до стрічки.
Гібсона і росіянку не раз бачили разом. Однак представники актора тоді спростовували романтичний зв'язок між російською співачкою і голлівудською зіркою. "Оксана - один із співробітників продюсерської компанії Мела Гібсона Icon, приїхала до США, щоб записати альбом", - сказав прес-аташе актора.

Однак у минулому місяці папараці сфотографували Гібсона з невідомою молодою дівчиною на пляжі неподалік від свого маєтку на Коста-Ріці. Пара обнімалася і цілувалася.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK