У Лондоні відбудеться концерт учасників московського Євробачення-2009

У Лондоні відбудеться концерт учасників московського Євробачення-2009
ports-spread-betting.co.uk

Рівно за місяць до московського фіналу Євробачення в модному лондонському нічному клубі Scala виступлять представники різних країн, які в середині травня вийдуть на сцену спорткомплексу Олімпійський.

Вечірка під назвою UKeurovision Preview Party триватиме з дев'ятої години вечора п'ятниці до четвертої години ранку суботи. Дві години відведено на виступи конкурсантів, а решту часу буде присвячено мега-дискотеці під танцювальні хіти Євробачення різних років.

Очікується, що в концерті візьмуть участь Світлана Лобода з України, Лідія Копанія з Польщі, Єлена з Румунії, Кристина Метакса з Кіпру, Крассимір з Болгарії, Йоханна з Ісландії та жіночий гурт Black Daisy з солісткою Шинейд Малві з Ірландії.

Окрім того, гості почують виступи британських учасників Євробачення минулих років, яким вдавалося увійти до трійки призерів конкурсу.

Як розповіли організатори шоу, концерт обіцяє стати найбільшою вечіркою для шанувальників Євробачення у Великобританії.

Клуб Scala вже другий рік проводить британські вечірки Євробачення.

Найбільші букмекерські контори світу оцінили шанси української співачки Світлани Лободи на перемогу в Євробаченні-2009. Так, на думку гравців, які роблять ставки в британській букмекерській конторі Ladbrokes, Лобода займе на конкурсі 13-е місце, повідомляє Кореспондент.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK