Сьюзан Бойл змінила стиль

Сьюзан Бойл змінила стиль
АР

Днями папараці побачили Сьюзан Бойл після відвідування одного з салонів краси. Незважаючи на вмовляння суддів проекту Britain's Got Talent зберегти своє обличчя саме таким, яким його запам'ятали мільйони під час виступу, Сьюзан Бойл звернулася до фахівців за новим стилем.

Як пише видання The Daily Mail, зміна іміджу коштувала Сьюзан лише 100 фунтів стерлінгів. Саме стільки обійшлося фарбування волосся і вищипування густих брів. Також журналісти зауважили новий шалик зірки під Burberry, чорний піджак під шкіру, класичні бежеві штани та білу блузку з вишивкою.

Дізнавшись про зміни в іміджі Бойл, суддя шоу Саймон Коуелл закликав Сьюзан одуматися і повернутися на сцену такою, якою вона є, "а не такою, якою вона хоче бути".

Між тим, до півфіналу конкурсу залишається трохи менше місяця. Очікується, що 23 травня Бойл виконає пісню Свисни за вітром з однойменного мюзиклу. Цього виступу чекають мільйони людей в цілому світі.

Тим часом творці популярного американського мультсеріалу Південний парк (The South Park) присвятили чергову серію мультфільму Сьюзан Бойл.

Нагадаємо, 47-річна безробітна з Шотландії Сьюзан Бойл прославилася цілий  світ після участі в реаліті-шоу Britain's Got Talent (Британія шукає таланти). Відеоролики з її участю або про неї на різних відеохостингах і в соціальних мережах переглянули загалом 85,2 млн раз


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK