У Новосибірській області заборонили фільм Страх і ненависть у Лас-Вегасі

У Новосибірській області заборонили фільм Страх і ненависть у Лас-Вегасі
kinopoisk.ru

За словами представника управління, на основі проведеної лінгвістичної та психологічної експертизи, в діяльності компанії Сибірські мережі було виявлено адміністративне правопорушення за статтею 6.13 КоАП РФ (пропаганда наркотиків).

Зокрема, ФСКН звернула увагу на той факт, що на порталі Сибірських мереж доступні стрічки Страх і ненависть у Лас-Вегасі, Аптечний ковбой, На голці і Врятуйте Грейс.

Компанія Сибірські мережі виконала вимоги ФСКН і видалила фільми зі свого порталу. Аналогічні вимоги були відправлені ще трьом новосибірським інтернет-провайдерам. Інформації про їхню реакцію поки немає.

Страх і ненависть у Лас-Вегасі - кінофільм режисера Террі Гілліама, заснований на книзі Хантера С. Томпсона Страх і відраза в Лас-Вегасі. Дика подорож в серці американської мрії. Фільм був випущений 22 травня 1998 року, і зібрав у прокаті в США всього 10,7 мільйонів доларів при бюджеті 18,5 миллионов. Проте пізніше фільм набув статусу культового. Дія фільму відбувається в 1971 році. Головні герої фільму, пара друзів, журналіст Рауль Дюк (Джоні Депп) і його адвокат Гонзо (Бенісіо дель Торо), їдуть до Лас-Вегасу. Їхня головна мета в Лас-Вегасі - стаття для журналу про місцеві мотоперегони Мінт 400, але подорож швидко перетворюється в серію гострих галюцинацій, обидва проходять через наркотичні марення і страхітливі спогади.

Нагадаємо, минулого року комісія з питань захисту суспільної моралі рекомендувала не здійснювати в Україні прокат фільму Пила 3D, сьомої частини знаменитого горрор-кіносеріалу.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK