В інтернеті з'явилася остання пісня Емі Вайнхаус

В інтернеті з'явилася остання пісня Емі Вайнхаус
youtube.com

Пісня Body and Soul у виконанні Вайнхаус і американського джазиста Тоні Беннетта, і відео до неї були записані на студії Abbey Road Studios у Лондоні 23 березня. Раніше це відео ніде не публікувалося.

Композиція була включена до платівки Бенетта Duets II, де крім дуету з Емі Вайнхаус можна також почути спільні пісні виконавця з Lady GaGa, Майклом Бублей, Аретою Франклін й іншими.
 
  На YouTube виклали останнє відео Емі Уайнхаус
 
Оригінал Body and Soul датований 1930 роком. Авторами пісні є Едвард Хейман, Роберт Саур, Френк Ейтон і Джоні Грін.

Крім релізу останнього студійного запису Емі Вайнхаус 14 вересня також відбулися установчі збори благодійного фонду імені співачки, повідомляє Associated Press. Відкриття фонду відбулося незважаючи на попередні труднощі з реєстрацією його назви.

За словами батька виконавиці, Мітча Вайнхаус, організація Amy Winehouse Foundation займатиметься наданням допомоги молодим людям, які цього потребують, у тому числі страждають наркотичною або алкогольною залежністю.

Нагадаємо, що Емі Вайнхаус була знайдена мертвою 23 липня 2011 року в своїй квартирі на площі Кемден-сквер на півночі Лондона. Їй було 27 років. Причини смерті поки не встановлені.

Вайнхаус визнана однією з найуспішніших британських поп-зірок. Вона отримала п'ять премій Греммі й увійшла до Книги рекордів Гіннесса як "британська співачка, що виграла найбільшу кількість премій Греммі". За версією газети Sunday Times, Вайнхаус зайняла десяте місце в списку найбагатших музикантів Британії молодших 30-ти. Її статок оцінювався в 10 мільйонів фунтів стерлінгів (близько $ 16,5 млн).

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK