Universal зніме римейк фільму Обличчя зі шрамом

Universal зніме римейк фільму Обличчя зі шрамом
kinopoisk.ru

Історія Тоні Монтани,найбільше відома завдяки стрічці Брайана Де Пальми, знайде друге дихання силамиМарка Шмагера з Global Produce і Мартіна Брегмана, котрий продюсує версію з АльПачіно, повідомляє The Hollywood Reporter.

Першаверсія картини про емігранта, який пробиває собі дорогу в мафіозну верхівку,з'явилася в 1932 році: там головного героя, італійця на ім'я Тоні Камонте, гравПол Муні, а режисером був Говард Хоукс.

У1983 році Брайан де Пальма зняв нову версію, де фігурував гангстер кубинськогопоходження Тоні Монтана у виконанні Аль Пачіно, і торгував він вже не алкоголемпід час сухого закону, а кокаїном у Маямі.

Черговийваріант, за даними The Hollywood Reporter, осучаснити сюжет - цього разу йтиметьсяпро теперішні злочинність та емігрантів.

Слідзазначити, що коли Universal працювала над Обличчям зі шрамом Брайана ДеПальми, суспільство ледь не звинувачувало студію в єресі - з великої любові дооригіналу 1932 року, який продюсував сам Говард Х’юз. Тимне менше, римейк став чи не більшою класикою, ніж картина тридцятих років. Йогобезжально розібрали на цитати, і він досі має незвичайний вплив на хіп-хопкультуру США.

Тимчасом, американський кінорежисер Мартін Скорсезе зніме інший римейк - фільмуГравець (The Gambler).


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK