Художник Борис Краснов, обвинувачений у здирництві, впав у кому

Художник Борис Краснов, обвинувачений у здирництві, впав у кому
kp.ru

Зараз він перебуваєв реанімації ФМБЦ імені Бурназяна.

"Вінперебуває у вкрай важкому стані, у комі", - повідомили в прес-службіФедерального медико-біологічного агентства.

Ранішеадвокат Краснова Олександр Добровінський заявляв агентству РАПСІ, що художникгоспіталізований в одну з московських клінік з підозрою на інсульт.

50-річнийКраснов, який працював з багатьма російськими поп-виконавцями, перебуває наволі під заставою. Заверсією слідства, влітку 2011 року він вимагав у гендиректора групи компанійІнконнект Тетяни Садоф’євої та комерційного директора Андрія Садоф’єва 100відсотків статутного капіталу групи. Віншому випадку бізнесменам погрожували зірвати держконтракт, оприлюднитикомпромат і забезпечити кримінальне переслідування.

КрімКраснова, фігурантами кримінальної справи є директор департаментузовнішньоекономічних відносин Міністерства промисловості і торгівлі РФ СергійШилов, заступник начальника відділу виставок Мінпромторгу Юрій Богданов,заступник гендиректора некомерційного партнерства Спортивне інформаційнеагентство Олімпійського комітету РФ Олег Литошенко і юрист компанії Магма ІванДунаєв. Усі вони перебуваютьпід арештом.

Кримінальнусправу порушено за статтею 163 КК РФ (вимагання, вчинене організованою групою зметою отримання майна в особливо великому розмірі), санкція передбачає до 15років позбавлення волі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK