Скандальну скульптуру гігантської руки з витягнутим середнім пальцем залишать у Мілані до літа

Скандальну скульптуру гігантської руки з витягнутим середнім пальцем залишать у Мілані до літа
Reuters

Пропозиція залишити скульптуру, яка називається LOVE (Також відома яксередній палець) на площі Аффарі перед будівлею Міланської фондової біржівисунув глава відділу культури мерії Стефано Боері. Мерія міста погодилася вчерговий раз продовжити термін експозиції скульптури до 31 травня наступногороку, повідомляє Corriere della Sera.

Мерія доручила міським комісіям залагодити всі необхідні формальності длятого, щоб твір скульптора Мауріціо Каттелана залишилося в місті. Середнійпалець був подарований місту Каттеланом за умови, що він завжди стоятиме наплощі перед будівлею біржі.

За словами Боері, мерія поки не прийняла остаточного рішення з цьогопитання, однак продовження терміну - важливий крок у цьому напрямку.

"Я розмовляв з жителями міста, так от більшість міланців виступають зазбереження скульптури, вона викликає у них незвичайні емоції", - сказавчиновник. Він додав, що оригінальна скульптура змушує людей задуматися."Її сила в її неоднозначності", - переконаний Боері.

Нагадаємо, що скульптура LOVE (Л.Ю.Б.О.В.) Мауріціо Каттелана з'явилася вцентрі Мілана в кінці вересня 2010 року. Спочатку було вирішено, що воназалишиться на площі до листопада, а потім цей термін був продовжений до 9 січня2011 року. Потім мерія дозволила залишити скульптуру до 30 вересня цього року.

 

Однак не всім ця скульптура до душі. Так, проти неї виступав головаНаціональної комісії по компаніях та біржі Джузеппе Вегас.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK