У п'ятницю в Києві виступить гурт Gotan Project

У п'ятницю в Києві виступить гурт Gotan Project
Фото зі сторінки Gotan Project в Facebook

Тріоприїжджає в рамках світового турне з презентацією свого третього альбому Tango3.0, який увійшов до 100 найкращих платівок десятиліття за версією TheGuardian.

Назвагурту Gotan Project таїть у собі гру слів - переставлені склади Tango, щоговорить про змішування аргентинського танго, мелонген, чакарери, фолк-музики,тріп-хопу, хауса і дабстепу, серед яких звучать скрипка, класична гітара і гармошка-бандеон.

Тріо,організоване Філіпом Коеном Солаль, Едуардо Макарофф і Крістоффом Мюллером,було створено в 1999 році і встигло пройти шлях від напівпідвальних паризькихклубів до перших рядків у світових хіт-парадах. Попередняплатівка гурту Lunático (2006) була продана 2 мільйонним тиражем.

Gotan Project відіграли 400концертів. Гуртписав музику для фільмів Давай потанцюємо з Річардом Гіром і Дженніфер Лопес уголовних ролях; 12 друзів Оушена - Джорж Клуні, Джулія Робертс, Бред Пітт,Кетрін Зета-Джонс; Лицар дня - Камерон Діас і Том Круз. Їхнямузика звучала в серіалах Секс у великому місті і Пліткарка, а також численнихТВ-шоу і рекламі.

Київськийконцерт Gotan Project відбудетьсяв Жовтневому палаці, а не в Палаці Україна, як повідомлялося раніше. Початок концерту о 19:00.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK