Оприлюднено нові подробиці сюжету фільму Прометей Рідлі Скотта

Оприлюднено нові подробиці сюжету фільму Прометей Рідлі Скотта
film.ru

У картині мова піде про "командудослідників, які виявили інформацію про те, як на Землі зародилосялюдство". Потім героям доводиться відвідати "найпохмуріші частинивсесвіту" та взяти участь у битві, "у якій вирішиться подальша долялюдської цивілізації", повідомляє Total Film.

Раніше один зі сценаристів фільму ДеймонЛінделоф, відомий як продюсер Зоряного шляху Дж.Дж.Абрамса, також розповів проте, яких персонажів зіграють деякі з акторів, зайнятих у фільмі.

Так, наприклад, герой Майкла Фассбендера,який, як повідомлялося раніше, зіграє головну роль - буде роботом.

ГероїнюШарліз Терон звуть Мередіт Вікерс. Вона представляє інтереси якоїсь великоїкорпорації. Лінделоф зазначив, що Вікерс - свого роду відсилання до фільмуЧужий, однією з тем якого був конфлікт корпоративних інтересів із потребамиастронавтів із корабля Nostromo.

У фільмі також знімуться Нумі Рапас, Гай Пірс таІдріс Ельба. Інформації про те, кого зіграють ці актори, поки що немає.

Фільм Прометей повинен вийти у прокат у червні2012 року.

Нагадаємо, що спочатку Рідлі Скотт планувавзняти два пріквела до свого фільму Чужий, проте незабаром відмовився від цієїідеї, а всі напрацювання для нереалізованого Чужого ляжуть в основу Прометея.

Проте у ЗМІ періодично з'являються різні відомості,що підтверджують чутки про те, що сюжетний зв'язок між Прометеєм і Чужим зберігся.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK