У Росії закордонних зірок-туристів позбавили гонорарів

У Росії закордонних зірок-туристів позбавили гонорарів
img.ria.ua

"Звичайно, він (артист) не може займатися діяльністю або роботою за своєю основною професією, що передбачає прибуток або отримання будь-якої винагороди, а якщо і давати концерти, то некомерційного характеру", - заявив начальник Управління організації візової та реєстраційної роботи ФМС Росії Олександр Аксьонов.

За його словами, зірок, які приїжджають в Росію виступати на корпоративах і отримують мільйонні гонорари, не повідомляючи при цьому на стадії отримання візи про справжню мету візиту, необхідно притягати до відповідальності.

Аксьонов зазначив, що іноземні зірки, які зазвичай в'їжджають з різними видами віз - починаючи від туристичних і закінчуючи діловими або гуманітарними, і їх діяльність не завжди відповідає тій меті, яку артист заявив на стадії отримання візи.

За словами Аксьонова, при необхідності або за запитами контрольних органів, що мають на те відповідні повноваження, ФМС може надавати інформацію про в'їзд і мету перебування конкретного іноземного громадянина в РФ.

ФМС також здійснює контроль за іноземцями, які прибувають на заробітках у вітчизняних спортивних клубах.

"Спортивний клуб, як і будь-яка юридична особа, де використовуються спортсмени-іноземці, первинно оформляє дозвіл на залучення і використання іноземної робочої сили, після цього запрошує спортсмена і оформляє йому дозвільні документи на роботу. Так що спортсмен-іноземець знаходиться тут законно як трудящий-мігрант ", - сказав Аксьонов.

Раніше проблеми з Федеральної міграційної служби Росії виникли в українського артиста Андрія Данилка (Вєрка Сердючка). Його звинувачували у порушенні міграційного законодавства. Однак зірці вдалося уникнути штрафу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK