Брітні Спірс шукає випускника Гарварда

Брітні Спірс шукає випускника Гарварда
Reuters

Претендувати на вакансію може тільки випускник Гарварда, який вивчав у престижному університеті сферу IT і добре знайомий із роботою соціальних мереж.

В обов'язки менеджера входитиме модерація і оновлення блогів, стрічок новин і статусів співачки на MySpace, Facebook і Twitter, повідомляється на сайті The Daily Telegraph 13 січня.

Рішення найняти менеджера по взаємодії із інтернет-користувачами прийняли після того, як було зламано мікроблог Брітні Спірс на Twitter.
Нагадаємо, за підсумками 2008 року американська поп-зірка Брітні Спірс очолила щорічний рейтинг найбільш популярних запитів на британському сайті пошуковцю Yahoo.

Водночас, з'явилися повідомлення про те, що хакери зламали офіційний сайт американської тусовщиці Періс Хілтон, пише PC World. Після злому ресурс почав показувати спливаюче вікно, що пропонує завантажити спеціальну програму, яка поліпшує перегляд сайтів. Насправді ця програма була трояном Trojan-Spy.Zbot.YETH.

Загрозу виявила компанія Scansafe, що займається IT-безпекою. Її експерти стверджують, що parishilton.com був не єдиною, але, ймовірно, найбільшою метою цієї атаки. Сайт, за їхніми даними, було зламано в п'ятницю 9 січня.

Із опису Trojan-Spy.Zbot.YETH випливає, що дана програма краде банківську інформацію і, крім того, завантажує на комп'ютер користувача інше шкідливе програмне забезпечення.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK