У Запоріжжі після операції з корекції грудей померла жінка

У Запоріжжі після операції з корекції грудей померла жінка
Фото Дмитра Никанорова

За її словами,25-річна мешканка міста померла вранці9 вересня після пластичної операції поустановці грудних імплантатів в однійіз приватних клінік.

Вона розповіла,що спеціальна комісія провідних фахівціврегіону встановить, яким чином людинамогла загинути в результаті пластичноїоперації.

"Це фактично здоровалюдина, котра прийшла з метою корекціїгрудей, та це призвело до смерті. Дівчинугоспіталізували 8 серпня близько 9 ранку.З 17.40 до 20.50 тривала операція. За нашоюінформацією, вона завершилася успішно,але через 10 хвилин настала раптовазупинка серця. Протягом 12 годин лікаріклініки самостійно продовжувалиреанімаційні заходи, та марно", -розповіла Мотовиця.

За попереднімиданими судово-медичної експертизи,смерть настала в результаті пошкодженняправої підключичної вени і верхівкиправої легені.

"Наразі судово-медичнаекспертиза триває. Оскільки клінікаприватна, обласне управління охорониздоров'я не має можливості самостійнозайти туди з перевіркою", - розповіланачальник облуправління. За її словами,для перевірки необхідне відповіднерозпорядження силових структур, абоМіністерства охорони здоров'я.

Уприватній клініці утримуються відкоментарів із цього приводу.

Родичізагиблої планують вимагати у правоохоронцівпритягнення до відповідальності винниху трагедії. "Мені навіть двері невідкрили в клініці, щоб розповісти, чомупомерла моя дочка. Ми миритися незбираємося. Написали заяву в міліцію.Лікарі-вбивці повинні бути покарані",- повідомив батько загиблої жінкиОлександр Закордонний.

Джерело укерівництві ГУ МВС України в Запорізькійобласті припустив, що, швидше за все,кримінальна справа за даним фактом будепорушена за ст. 140 КК України (неналежневиконання професійних обов'язківмедичним працівником).

Нагадаємо,у квітні цього року в Україні впершевинесли обвинувальний вирок пластичногохірурга за невдалу операцію. До в'язницілікар не сяде, однак виплатить потерпілійпацієнтці 30 тисяч гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK