Мешканка Німеччини заради тонкої талії три роки не знімала корсет

24-річна мешканка Берліна Мішель Кобко за комплексу повноти три роки проходила в тісному корсеті. Про це в понеділок, 10 червня, пише The Sun.
Мешканка Німеччини заради тонкої талії три роки не знімала корсет
zagroza-zdorovya.blogspot.com

"Я категорично не хотіла сідати на дієту,бо знала, що це марно. Рідні наполягали на тому, що я повинна пишатися своєю64-сантиметровою талією, але я дивилася в дзеркало і плакала", -розповідає дівчина.

Замість звичайних методів схуднення Кобковирішила використовувати корсет. В результаті, дівчина так звикла до незручної деталі гардеробу, що практично не знімала його три роки - вона навіть спала вкорсеті.

В результаті об'єм талії дівчини зменшився на14 см і зараз становить 40 см.

Тим не менш, цей результат Кобко вважаєнедостатнім. Їй хочеться побити рекорд американки Кеті Юнг: при зрості 165сантиметрів вона володіє осиною талією в 38,1 сантиметра.

"Що б мені не говорили, на мій погляд, умене ідеальна фігура. Після того як у мене звузилася талія, я стала більш впевненою і полюбила своє тіло. Я серйозно налаштована побити рекорд Кеті. Повірте, ви щепро мене почуєте", - говорить дівчина.

При цьому, медики поставилися до такоїметодики схуднення несхвально. За їх словами, подібний спосіб може призвести доважких пошкоджень внутрішніх органів. Вони порекомендували тим жінкам, якімріють про зміни, спробувати досягти їх як-небудь по-іншому. Частина фахівцівпідкреслила, що подібна худорлявість не має нічого спільного з красою.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK