Фелпс може пропустити Олімпіаду-2012 у Лондоні

Фелпс може пропустити Олімпіаду-2012 у Лондоні
АР

Причиною став скандал, викликаний фотографією, опублікованою в одному з британських таблоїдів, де 23-річний спортсмен курить марихуану.  

Він вже кілька разів вибачився за цей інцидент, і тепер має намір обговорити своє олімпійське майбутнє із сім'єю й особистим тренером. 

"Це буде цілком моє рішення, яке я не збираюся приймати сьогодні чи завтра. Мені буде потрібно багато часу й енергія на роздуми, але крім того я хочу знати думку Боба Боумена (особистого тренера) і своєї сім'ї, щоб уже потім підбити підсумок, - зізнався Фелпс у інтерв'ю Baltimore Sun. - У мене ще є мотиви й цілі для занять плаванням, і я не дозволю чомусь стати на своєму шляху. Якщо я вирішу піти зі спорту, то зроблю це, ґрунтуючись на власних почуттях, у встановлені собою терміни. Але, перш за все, мені потрібно подумати".

Нагадаємо, Американська асоціація плавання відлучила плавця Майкла Фелпса на три місяці від змагань, повідомляє Bloomberg. 

1 лютого 2009 року англійська газета News of the World опублікувала фотографію плавця, на якій він курить трубку. Фотографія була знята під час вечора в коледжі Південної Кароліни в листопаді 2008 року. 

Пізніше Фелпс зізнався, що на цьому вечорі курив марихуану, і вибачився.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK