Асатіані радий поверненню в Динамо

Асатіані радий поверненню в Динамо
ФК Динамо

"Про зацікавленість у моїх послугах я дізнався в особистій розмові з Юрієм Сьоміним. Обговоривши всі нюанси, був підписаний орендний контракт до кінця травня 2009 року", - сказав гравець. 

"Мені було дуже приємно працювати в настільки дружному колективі. З хлопцями достатньо швидко вдалося порозумітися, та і Юрій Павлович добре ознайомлений з моїми можливостями. Після закінчення попереднього терміну оренди я сам виражав бажання продовжити його, але виникли певні проблеми. Зараз договір підписаний на вигідних для обох сторін умовах, і я радий, що знову є гравцем Динамо", - заявив Асатіані. 

"У Москві тренувався, але в основному в індивідуальному порядку. Відчуваю, що до оптимальних фізичних кондицій поки не дотягую, але ще є час, щоб надолужити втрачене", - зазначив захисник киян.

"У нас була коротка розмова з Юрієм Павловичем. Головний тренер розраховує на мою допомогу, а я, у свою чергу, прагнутиму виправдати його надії", - заявив Малхаз Асатіані. 

Нагадаємо, що захисник московського Локомотива Малхаз Асатіані, що відіграв першу частину сезону на правах оренди за Динамо, продовжить виступати за київський клуб.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK