Фінал чотирьох: Козачка виграє у Тім-Скуф

Фінал чотирьох: Козачка виграє у Тім-Скуф
AP
Козачка-Залк - Тім-Скуф - 91:90

Козачка виграла мінімально в овертаймі.

Лідер національної першості в поєдинку однієї дургої Фіналу чотирьох переграв бердянську Чайку. Підопічні Геннадія Шилкіна гідно чинили опір лише в стартовій чверті, що завершилася внічию 23 на 23. Однак уже в другий десятихвилинці запорізькі баскетболістки впевнено пішли у відрив і привезли суперницям аж 12-ть пунктів.

На таку ж кількість очок Козачка збільшила свою перевагу і в третій чверті. Завершальний ігровий відрізок знов-таки залишився за підопічними Юрія Велігури - 19:12. У підсумку розрив досяг 31 очка - 97 на 66. Найбільший внесок у перемогу своєї команди зробив Ірина Відлюдько, що набрала 27 пунктів.  

З такою ж різницею в іншому півфінальному матчі Кубка країни баскетболістки столичної Тім-Скуф перемогли південноукраїнський Олімп - 95 на 64. Сил у гравців з Південноукраїнська вистачило лише на 20 хвилин гри. На велику перерву команди пішли з різниці в 5 пунктів на користь Тім-Скуф - 40 на 35.

Однак, уже в наступній чверті баскетболістки Олімпу самі поховали інтригу двобою. За 10 хвилин ігрового часу підопічні Олександра Євфемова змогли реалізувати лише один двохочковий кидок. Натомість столичні баскетболістки були значно більш точні, набравши 25-ть пунктів. Ця чверть і вирішила долю матчу. Найбільш результативним гравцем у цьому протистоянні стала Інна Єгорова з Тім-Скуф, що заробила 21 очко.

Отже, Олімп і Чайка стали бронзовими призерами Кубку України з баскетболу серед жіночих команд.

За матеріалами Мегаспорт


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK