Серія А: uaSport.net представляє анонс 26-го туру

Серія А: uaSport.net представляє анонс 26-го туру
АР

Інтер - Рома

Команди на тижні пройшли випробування англійськими клубами в рамках Ліги Чемпіонів. Не скажемо, що результати позитивні, але ті, які залишають пристойні шанси на потрапляння в наступний раунд турніру.

Інтер був не схожий сам на себе (що традиційно для цього колективу в Європі. Причому, зміна тренера на це ніяк не впливає), хоча тут величезна заслуга опонентів із Манчестера. Рома теж не показувала хорошу гру в Лондоні, але програла мінімально.

Гра проти Арсеналу в центрі оборони змусить Спаллетті швидше вирішити конфлікт з Пануччі. Адже дивлячись на травму Жуана, незрозумілу гру з Канонірами Лоріа, в пару Мексесу залишається тільки Діамутен.

Проте прийшовся до двору Мота. Мало того, що гру показує непогану, так ще й конкуренти по позиції травмовані. Сісіньо через проблеми зі зв'язками правого коліна взагалі може не зіграти в цьому сезоні.

У матчі першого кола Нерадзуррі впевнено розбомбили тоді Рому 4:0, дублем відзначився Ібраїм, а Сімоне Лоріа грав зі старту. Може, в цьому матчі швед відновить свої гольові подвиги?

Ювентус - Наполі

І тут є учасник боротьби с англійським засиллям в Лізі Чемпіонів. І результат той же - не фонтан, але при шансах. Після виїзду в гості до Челсі з переломом ребра заліг Каморанезі, тому - чекаємо Маркіонні з перших хвилин.

У матчі сьомого туру на Сан-Паоло Наполі обіграло Стару Синьйору і стало лідером Серії А, у той час як Ювентус опустився в нижню половину турнірної таблиці. Тоді шептались про зміну Раньєрі, тепер, після п'яти очок у восьми матчах цього року, не настільки міцні позиції Едді Реї.

Сампдорія - Мілан

Ці команди теж провели на тижні матчі в Європі, правда, в турнірі рангом нижче, та й стали вони для них останніми в цьому сезоні на євроарені.

З Сампдорією зрозуміло, не применшуючи досягнення Металіста, генуезців більше цікавить Серія А. А двох складів у Блучеркьятті немає й близько, тут і один важко зібрати. Проте проти Россо-нері може зіграти пара Кассано-Пацціні, які не літали до Харкова.

Мілан же демонстрував серйозність намірів пройти далі по сітці. Анчелотті виставив бойовий склад, за деякими винятками. А ось настрою Карлетто команді недодали. Виліт, ще й Зеєдорф отримав пошкодження і тепер під питанням його участь в Генуї.

Реджина - Фіорентіна

І фіалки також вилетіли з Кубку УЄФА. У повному обмундируванні (основним складом), пропустивши вирішальний м'яч на 87-й хвилині. Буде можливість сконцентруватися на важливій боротьбі за Лігу Чемпіонів.

Відрив від переслідувачів - мізерний, а календар Скуадрі Віоли після Реджіна нагадує прогулянку по мінному полю: Палермо, Інтер, Тосканське дербі, виїзд в Бергамо, Кальярі ...

Та й Реджіна не подарунок. Так, аутсайдер, але ловиться з усіх сил за вищий світ. А тут ще й Джіл дискваліфікований.

Палермо - Катанія

Ой, що буде, що буде! Сицилійське дербі! Мало того, що у клубів не дуже теплі відносини, так не треба нагадувати про заворушення в лютому 2007-го і смерть поліцейського після одного з дербі. Сподіваємося, пруга пристрастей буде тільки на полі ...

Сієна - Дженоа

Цей матч цікавить нас щодо боротьби за четверте місце. Так як, Рома грає проти лідера, у Дженоа є шанс відірватися від римлян хоч на деякий час.

Також в програмі:

Лаціо - Болонья

Аталанта - Кьєво

Кальярі - Торіно

Удінезе - Лечче

Хорошого футболу)

Всеволод Капелюшников,
uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK