Мілевський: Настрій у Металіста буде більш бойовим, ніж тиждень тому в Харкові

Мілевський: Настрій у Металіста буде більш бойовим, ніж тиждень тому в Харкові
ФК Динамо
Про виступи Металіста: "Думаю, у нас була надмірна відповідальність, оскільки гра була фактично за шість очок. У Кубку УЄФА ж буде два матчі, і настрій у Металіста буде більш бойовим, ніж тиждень тому в Харкові".

Про плюси й мінуси першого матчу вдома: "Звичайно, перший матч краще грати на виїзді. Але, в той же час, вдома також можна забезпечити собі певну перевагу - наприклад, рахунок 1:0 дозволяє з оптимізмом очікувати повторного поєдинку в Харкові. У будь-якому випадку, все залежить від того, як буде складатися для нас матч".

Про манери гравців Металіста: "У них є багато достатньо хороших гравців - Джексон, Едмар, Олійник перебуває у непоганій формі. Тому з повагою ставимось до нашого суперника".

Про конкуренції Металіста і Шахтаря: "Нам всім також цікаво дізнатися відповідь на це питання. З нетерпінням чекаємо туру, коли команди зіграють між собою. Звичайно, хотілося б, щоб друге місце все-таки зайняв Металіст".

Нагадаємо, що завтра, 12 березня, відбудеться перший матч 1/8 фіналу Кубка УЄФА між київським Динамо і харківським Металістом.
Текстову он-лайн трансляцію поєдинку читайте на сайті
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK