Представлено офіційний м'яч Фіналу Ліги Чемпіонів (фото)

Представлено офіційний м'яч Фіналу Ліги Чемпіонів (фото)
Прес-служба adidas в Україні

В основі дизайну нового м'яча, що отримав назву Finale Rome, лежить відома зіркова символіка Ліги чемпіонів, виконана в бордовому і золотистому, - традиційних кольорах перемоги в Стародавньому Римі. На кожну зірку нанесено мозаїчне зображення людських фігур, що втілюють швидкість, командний дух, чесність і силу. 

Під час створення Finale Rome використовувалася технологія, котру вперше було застосовано у виробництві EUROPASS, - офіційного м'яча чемпіонату Європи-2008. Суть технології полягає в удосконаленні структури зовнішньої поверхні м'яча.

У новому м'ячі зовнішня поверхня нагадує гусячу шкіру, що забезпечує оптимальне зчеплення з бутсою. Покриття м'яча дозволяє гравцям здійснювати потужніші й точніші удари, а також краще контролювати підкручування м'яча за будь-яких погодних умов.  

Як і EUROPASS, м'яч Finale Rome складається із 14 зовнішніх структурних панелей, що скріплені за допомогою технології термосклеювання. 

Фінальний матч Ліги Чемпіонів відбудеться 27 травня в Римі. Столиця Італії прийме фінал Ліги Чемпіонів удруге (перший римський фінал відбувся у 1996 році). 

Фотогалерею про офіційний м'яч Фіналу Ліги Чемпіонів дивіться на uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK