Заваров: Постараємося показати, що команда Арсенал ще існує

Заваров: Постараємося показати, що команда Арсенал ще існує
ФК Карпати
"Динамо є Динамо. Команда зараз на ходу. Дай Бог, щоб наш сьогоднішній суперник продовжував успішний виступ у Кубку УЄФА. А ми що могли, то зробили. Шукати причину в поганому полі або поганій погоді немає сенсу. У наших результах поки що немає стабільності", - заявив він.

"Це пояснюється тим, що команда змінюється кожні півроку. Тільки люди зіграють один з одним, як знову доводиться все починати з початку. Крім того, умови, в яких ми працювали перед сьогоднішньою грою, не витримують жодної критики. Через дощі та сніг ми змушені були тренуватися по коліна в бруді. Важкувато в таких умовах демонструвати майстерність і прогресувати", - додав Заваров.

"Але я задоволений, що хлопці дограли матч до кінця, створивши при цьому ряд непоганих моментів біля воріт Динамо. Результатом, звичайно, я не задоволений, але грою своєї команди, більш менш, залишився задоволеним. Ми не ставимо завдання обігравати команди, що претендують на золоті медалі. Звичайно, хотілося б набирати очки в цих поєдинках, але на день це для нас важкувато ", - розповів Заваров.

"Для нас основне завдання - набирати очки в матчах з командами, які йдуть врівень з нами, які набагато нас випереджають або трохи від нас відстають. Якщо ми будемо брати ці очки, то команда буде додавати в упевненості у власних силах. Я думаю, що і наша команда хоча й програла, але відчула впевненість, що допоможе нам в наступних матчах грати в інший, більш агресивний футбол. Постараємося показати, що команда Арсенал ще існує", - зазначив він.

У понеділок, 23 березня, відбувся передостанній матч 21-го туру української Прем'єр-ліги: у київському дербі грали Динамо і Арсенал.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK