Експерт: Валуєв зараз найцікавіший для Кличка

Експерт: Валуєв зараз найцікавіший для Кличка
Спорт / Сегодня

"У Віталія дуже багато часу пішло на те, щоб зрозуміти, як підібратися до незручного Гомеса. Це мене трохи спантеличило. Здається, декілька раундів Кличко навіть програв. Хоча, вірогідно, все це мало бути проблемою тренерів і секундантів Кличка. Ще до бою вони зобов'язані були пояснити боксерові, як діяти проти лівші. І тим більше проти лівші Гомеса, якого Віталій знав, як облупленого. Все-таки вони свого часу були одноклубниками, виступали за одну промоутерську компанію", - вважає коментатор боксу Володимир Гендлін.

"Віталієві потрібно було просто небагато підкоригувати тактику, тоді його пристрілка так не затягнулася б. Утім, не думаю, що в пресі з'являться критичні заклики Віталію піти на пенсію. У нього були і нудніші бої. Та й узагалі людина - не автомат безпомилковий. Усе залежить від супротивника, настрою, фізичного стану в даний момент. До речі, для свого віку Кличко виглядав цілком на рівні. Та і потім: хто замінить Віталія, якщо він зараз піде", - розповів експерт. 

"Стосовно наступного суперника Кличка-старшого називають Маскаєва, якого хоче WBC, і Валуєва, якого хоче сам Віталій. Я глибоко переконаний: якщо вже зустрічатися, то, звичайно, з Валуєвим. Те, що ми бачили у двох останніх боях Маскаєва, навіть не знаю, як назвати. І де вони викопали цього Боруффа! Дуже вбого. Не розумію, для чого було зроблено цей бій", - зазначив він.

"Валуєв - зараз найцікавіший для Віталія. І для любителів боксу. А ось в американців цей бій особливого інтересу не викличе. Звичайно, його можна розкрутити у Штатах, але за океаном Валуєва до ладу не знають... Шанси в цьому бою будуть в обох. Якщо Кличко обере правильну тактику, спокійно може перемогти", - повідав Гендлін.  

"Але для Віталія це буде головний виклик у кар'єрі. Він вперше вийде проти того, хто більший за нього. Як підібратися, як побудувати весь бій - ось яка цікава задачка!". 

Раніше Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко, що переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді обов'язкового претендента на свій титул кубинця Хуана Карлоса Гомеса, розповів, що далі хоче зустрітися з росіянином Миколою Валуєвим.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK