Суркіс: Вірю в Сьоміна

Суркіс: Вірю в Сьоміна
ФК Динамо

"Незалежно від результату я вірив і продовжую вірити в тренерський талант Юрія Павловича Сьоміна. На мій погляд, фахівців такого класу можна перерахувати на пальцях однієї руки що в Росії, що в Україні", - наводить слова Суркіса Спорт день за днем.

"Сьомін з першого дня своєї роботи в Києві перебудував тренувальний процес, налагодив дисципліну, встановив чудовий мікроклімат у команді. Я щасливий, працюючи з Сьоміним. Для нас російський тренер - просто знахідка. Ми ж говоримо однією мовою, у нас єдиний менталітет", - додав він.

"Які кандидатури розглядали крім Сьоміна? Хітцфельд побував на нашій базі в Кончі-Заспі, прилітає в Київ та Ерікссон, з Ле Гуєном ми вже узгодили умови контракту, але працювати в Україну його не відпустила дружина. Ближче всіх до роботи в Динамо був Жерар Ульє. Ми вже підписали угоду, що вона вступає в силу з 1 липня 2007-го, однак француза підвело здоров'я", - розповів президент Динамо.

"Що стосується нового генерального директора Резо Чохонелідзе, то він є неоціненним! Людина, що займала керівні посади в структурі Мілана, дуже швидко розібрався в наших проблемах. Можливо, для ока простого вболівальника робота Чохонелідзе і не так помітна, але ... у всіх командах системи київського Динамо з'явилися тренери з фізпідготовки, у кожній тепер йде робота з гравцями по амплуа. Резо вирішує величезний спектр оргзапитань. Квартири, машини, вирішення якихось сімейних проблем у футболістів - все тримається на гендиректорі", - зізнався Суркіс.

"І Юрій Павлович, і Резо мають безпосереднє відношення до прогресу Артема Мілевського і Олександра Алієва, за рік стали основними не тільки в Динамо, але й у збірній України", - зазначив Ігор Суркіс.

"Вони змусили Мілевського і Алієва взятися за розум. Я завжди говорив Артему і Сашкові: Любіть футбол! Не можна трошки грати, трошки гуляти, трохи випивати ... Треба себе віддавати без залишку! Життя футболіста коротке. У 17-18 років вони засяяли на небосхилі, а заграли лише в 23. Виходить, шість років втратили. І в грошах, в тому числі", - завершив він.

Нагадаємо, більше половини гравців першої команди київського Динамо були викликані в розташування національних збірних трьох континентів для участі у відбірних матчах Чемпіонату світу 2010 року.

У матчі збірних Англії та України, який відбудеться в Лондоні 1-го квітня, Олексій Михайличенко розраховує на шістьох представників динамівців. Це воротар Станіслав Богуш, захисники Тарас Михалик і Віталій Мандзюк, півзахисник Олександр Алієв, нападники Артем Мілевський і Артем Кравець.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK