Маямі: Джокович обігрує Федерера в півфіналі

Маямі: Джокович обігрує Федерера в півфіналі
Reuters
Перемога третій ракетці світу над другим номером рейтингуАТР далася в трьох сетах, що закінчилися з рахунком 3:6, 6:2, 6:3, на що знадобилася1 година 48 хвилин.

На початку першого сету обидва тенісиста впевнено бралигейми на своїй подачі не дозволяючи суперникові заробити жодного брейкпойнта.Але в четвертому геймі Федереру вдалося з першого ж брейкового м'яча взятиподачу Джоковича й вийти вперед - 3:1.

 У шостому гейміРоджер зміг зробити ще один брейк, однак подати на сет швейцарцеві не вдалося -уже в наступному геймі Новак зміг повернути собі подачу - 5:2. Правда на більшеНовака не вистачило, у дев'ятому геймі Роджер упевнено взяв свою подачу й з першийсет на свою користь - 6:3.

У другій партії матчу 21-річний сербському тенісистовівдалося сходу повести в рахунку із брейком - 2:0. Потім Новак, не без труднощіввзявши гейм на своїй подачі, довів свою перевагу до 3:0.

Однак уже в п'ятому геймі Федерер зміг відіграти брейк іскоротити відставання в рахунку до мінімуму - 3:2. Але після цього Джоковичзміг виграти три гейми підряд і зрівняти рахунок у матчі - 6:2. Другий сеттривав 40 хвилин, за які сербові вдалося реалізувати 3 з 7 брейкпойнтів.

У вирішальному третьому сеті Джокович відразу заволодівініціативою. Продовжуючи діяти в агресивній манері Новак зробив два брейки йповів у рахунку - 4:0. Роджер спробував перехопити ініціативу і зміг,відігравши один брейк, небагато скоротити відставання в рахунку - 4:2.

Після цього тенісисти по разу взяли гейми на своїй подачі, іпри рахунку 5:3 у свою користь Джокович вийшов подавати на матч. На своїйподачі Новак діяв зібрано й упевнено довів матч до перемоги - 6:3.

Відзначимо, що в ході матчу легендарний швейцарець допустив2 подвійних і 47 невимушених помилок.

Завдяки цій перемозі Джокович зміг небагато скоротитивідставання від Федерера в особистих зустрічах - тепер рахунок став - 3:7 накористь швейцарця.

Нагадаємо, що у фінальному матчі Джоковичу доведетьсяпомірятися силами з переможцем зустрічі між аргентинцем Хуан Мартіном ДельПотро і британцем Енді Мюрреєм.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK