Повєткін: Тепер хочу зустрітися з Володимиром Кличком

Повєткін: Тепер хочу зустрітися з Володимиром Кличком
allboxing.ru
"З минулого двобою я взяв для себе урок - потрібно не заводиться і триматисебе в руках. Думаю, коли б бій тривав 12 раундів, я б завалив Естраду. Япросто пішов вперед. А треба було зробити крок в сторону, як вчив ВалерійІванович, і тут же добити. Давно не боксував, і, мабуть, мене погубило надбажаннязавершити поєдинок достроково ", - заявив він.

"Найскладнішим був вибір тактики. Оскільки давно не виходив на ринг, невдавалося діяти на автоматі, як звичайно. Плюс хотів сильно бити, але багатоударів не виходили. Руки не летіли, як треба", - зазначив Повєткін.

"В принципі весь поєдинок проходив під мою диктовку. Тому не думаю, що вньому був якийсь перелом. Свої помилки вивчив і постараюсь не повторюватинадалі. Може, в якісь моменти вагався, хотів красивіше пробити", -розповів боксер.

"Тепер, звичайно ж, хочу зустрітися з Володимиром Кличком! З ним би провіввідмінний бій за звання чемпіона світу", - заявив Повєткін.

У ніч на неділю, 5 квітня, в німецькому Дюссельдорфі відбувся перший післяважкої травми поєдинок Олександра Поветкіна, обов'язкового претендента на титулЧемпіона світу IBF, яким нині володіє Володимир Кличко.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK