Алонсо: Сьогодні вирішиться доля Чемпіонату

Алонсо: Сьогодні вирішиться доля Чемпіонату
АР


"Ситуація склалася непроста. Можна сказати, що сьогодні вирішується доля чемпіонату. Якщо дифузори легальні, Brawn будуть недосяжні для всіх суперників. А нам доведеться переробити всю машину. Справа не в тому, що можна додати диффузор, і раптово болід поїде на секунду швидше. Він почне працювати, якщо встановити новий ніс, нові бічні понтони, новий кожух двигуна. Потрібно змінити в боліді все, і займе це багато місяців ", - цитує Алонсо The Guardian.

Також, Алонсо напередодні Гран-прі Китаю розповів про поліпшення характеристик боліда його команди і поділився враженнями від траси.

"Я вірю в нашу команду, минулий рік показав, що ми можемо відігратися і відновити свої позиції в Чемпіонаті. Чемпіонат тільки починається, і наша команда намагається поліпшити якості боліда R29, тому ми можемо бути більш конкурентоспроможними на наступних етапах. Моя мета - набирати очки у всіх подальших перегонах сезону ", - заявив він.

"Звичайно, важко щось змінити в боліді до того, як ми повернемося до Європи, але ми зробили висновки з перших етапів і домоглися прогресу у Малайзії. Нам потрібно зробити черговий крок у Шанхаї і набрати очки. Траса Гран-прі Китаю мені подобається , вона схожа з Сепангом і має такі ж швидкі повороти, довгі прямі та секції з низькою швидкістю. Необхідно вибрати правильні налаштування, щоб досягти успіху на цій трасі. Я виграв перегони тут у 2005 році, тому з нею пов'язані приємні спогади ", - наводить слова Алонсо Manipe F1.

Сьогодні буде винесено рішення Апеляційного суду FIA у справі про дифузори.

Новини Формули-1 читайте на сторінках uasport.net, також беріть участь в Фентазі Лізі, присвяченій Формулі-1.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK