Євро-2012: Митна служба задоволена фінансуванням

Євро-2012: Митна служба задоволена фінансуванням
ФФУ

Про це на прес-конференції сказала начальник департаменту ресурсного забезпечення, капітального будівництва й експлуатації об'єктів митної інфраструктури Лілія Воскресенська. 

За її словами, департамент розрахував суму, необхідну для проведення заходів щодо підготовки до чемпіонату, - вона склала 464 млн гривень і ввійшла до державної цільової програми з підготовки до ЧЄ-2012 з футболу, затверджену Кабінетом Міністрів. 

Також вона повідомила, що на 2009 рік із запланованих до виділення 464 млн гривень передбачена сума у розмірі 163 млн гривень. 

Окрім того, державна митна служба планує завершити будівництво і реконструкцію 29 пунктів пропуску на кордоні в 2011 році до проведення фіналу Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

"Загалом, усі 29 пунктів пропуску, будівництво і реконструкцію яких передбачено, планується завершити в 2011 році", - сказала вона. 

Зокрема, вона відзначила, що на кордоні з Росією вже завершена реставрація пунктів пропуску.  Крім того, розпочато реконструкцію і будівництво 7 пунктів пропуску і з 8 пунктів уже готова проектно-кошторисна документація. 

Раніше, віце-прем'єр-міністр Іван Васюник після зустрічі з генеральним директором компанії PL-2012, що відповідає за підготовку Польщі до Євро-2012, Мартіном Херрою повідомив, що Україна і Польща розроблять єдину позицію з підготовки до проведення Чемпіонату Європи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK