Президент Зеніта: Ігри з Шахтарем можна назвати неформальною першістю Східної Європи

Президент Зеніта: Ігри з Шахтарем можна назвати неформальною першістю Східної Європи
ФК Зеніт

"Основним завданням для нас є вихід згрупового етапу, тому, що ми не потрапили в одну групу з очевидними фаворитами,до яких я відніс би Реал, Барселону і МЮ. На мій погляд, наразі ці клуби значносильніші за всіх інших учасників Ліги Чемпіонів. Безумовно, це дає намдодатковий шанс на успішний виступ і вихід у стадію плей-оф.

Однак не погоджуся з тими вболівальниками, яківважають нашу групу нескладною, а вихід Зеніта - вже вирішеним. І Порту, іШахтар - дуже сильні команди. Звичайно, бренди цих клубів не так розкручені ізвучать не так голосно, як, скажімо, Інтер, Баварія або Арсенал. Але, на мійпогляд, наразі рівень майстерності і класу Шахтаря і Порту нітрохи не нижчий,ніж у названих вище команд", - цитує президента Зеніта офіційний сайтклубу.

Дюков вважає, що всі матчі в групі будутьважливими для його команди.

"Я чекаю з нетерпінням всіх матчів безвинятку. Дуже важлива перша гра, адже вона задає настрій на весь турнір.Зустрічі з Шахтарем і Порту будуть визначати, які команди вийдуть з групи. Крімтого, у цих матчів особливий підтекст, оскільки російські клуби конкурують зпортугальськими та українськими за шосте місце в рейтингу UEFA. Ну а ігри з Шахтаремможна назвати своєрідною неформальною першістю Східної Європи", -упевнений Дюков.

Крім того, Дюков зазначив, що наразі не бачитьявного фаворита в групі.

"Вважаю, що явного фаворита у квартетінемає. Все буде залежати від того, в якій формі підійдуть команди до матчіводин з одним. Наявність або відсутність травмованих гравців, поточнийфункціональний, фізичний, психологічний стан, суддівство, банальне везіння -ось ті чинники, які будуть визначати результат зустрічей", - вважаєвласник Зеніта.

Нагадаємо, що на груповому етапі ЛігиЧемпіонів сезона-2011/2012 Шахтар зустрінеться з Порту, Зенітом і АПОЕЛом.Перший матч Гірники проведуть 13 вересня на виїзді проти португальського клубу.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK